VORES HISTORIE

Iværksættelsen

D. 25. november 2022 lancerede vi vores Heavyweight og Midweight T-Shirts. De to trøjer blev udkommet af spørgsmålene:

  • Hvordan ser den perfekte oversized t-shirt ud?
  • Hvem er Oversized Lifting Club?

Vi kom med vores bud på den perfekte oversized t-shirt. Men vores tøj skulle være med til at præge folks træninger i en positiv retning. Vi vidste godt, at man ikke nødvendigvis kunne løfte flere kilo, hvis man bærer vores tøj, men vi ville gerne danne rammer for en styrket selvtillid i vores kunders træninger. Vi skal kunne mere end bare at lave tøj. Derfor er vi her for dig, der bare elsker at træne. Det er lige meget, om du er verdensmester i din disciplin, eller om du lige har slået PR på 40kg i bænkpres. Oversized Lifting Club er for alle.

VORES HISTORIE

Fællesskabet

Vi startede 1, og nu er vi 3 personer i teamet. Oversized Lifting Club er ikke og bliver aldrig en enkeltmandspræstation. Vi kender til værdien af fællesskab, og det vil vi gerne kredse endnu mere om.

Vi er skabt af fællesskabet. Et fællesskab, hvor fællesnævneren er passion og kærlighed til tungt jern. Et fællesskab, hvor gode vibes er i højsædet. Et fællesskab, hvor vi bakker hinanden op.

Vi vil gerne give igen til fællesskabet. Derfor støtter vi og samarbejder med Body Dysmorphia Disorder Foundation (BDDF), som er blevet en vigtig del af vores eksistens.

VORES HISTORIE

Udviklingen

Oversized Lifting Club er hele tiden på vej imod et højere og mere fuldkomment stadie i vores historie. Vi er stadig et dugfriskt brand, men vi er kommet for at blive.

Bliv en del af rejsen og oplev fællesskab, gode vibes og passion for træning.

- Frederik, Julius & Thomas

VI ELSKER BARE TRÆNING – LIGESOM DIG.
Unge iværksættere drømmer om verdensmarkedet: Vi vil ikke bare skabet et tøjmærke, vi vil skabe et fællesskab

Det var overskriften i en artikel, som Odder Avis, Aarhus Stiftstidende og Horsens Folkeblad valgte at bringe i septemper 2023.

"Jeg håber, at vi en dag kommer så langt med vores community, at folk bare ved, når de ser nogen i vores tøj, at det er en gut eller gutinde, med værdierne i orden, der kommer gående der"

– Julius Eggen, medejer

Vores tilgang til produkter